Jobba på MTO Säkerhet

Vi är alltid nyfikna på att träffa duktiga MTO-experter

 


MTO Säkerhet AB är Sveriges ledande konsulter inom området människa-teknik-organisation (MTO). Med beprövad metodik, expertis och beteendevetenskap ökar vi säkerheten och effektiviteten hos våra kunder.

Vår strävan är att kontinuerligt utveckla och förbättra våra tjänster och kompetenser. Vi är därför alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som brinner för MTO-relaterade frågor och kan förstärka vårt team ytterligare.

Som MTO-expert hos oss leder och genomför du projekt inom bl.a. Human Factors Engineering, organisationsutveckling, säkerhetsstyrning, säkerhetskultur, riskhantering och olycksutredning för våra kunder inom privat och offentlig sektor. Arbetet utförs till största del på vårt kontor i Stockholm men innebär också resor till våra kunder, konferenser m.m.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på MTO Säkerhet är du varmt välkommen att kontakta oss!
 
   

När vi inte levererar MTO-relaterade lösningar åt våra kunder

Det är viktigt att bredda sina kunskaper samt få tid för lite avkoppling tillsammans. 

Teambuildning på vattnet

Inget svetsar samman ett gäng MTO-experter som att surfa på vågen.

Studiebesök

Det är alltid lärorikt och uppskattat att få ta del av spännande tekniska miljöer. Här på studiebesök i C-SMARTs fartygssimulator.

Skärgårdsfiske

I samband med internkonferenser försöker vi också hitta tid för avkoppling. Skärgårdsfiske har blivit lite av en tradition.