Kompetensutveckling i höst

2024-08-19

Platser kvar i både Göteborg och Stockholm

I höst erbjuder vi vår utbildning i Händelseutredning utifrån ett MTO-perspektiv i både Göteborg och Stockholm! Missa inte chansen att kompetensutveckla dig och er verksamhet i att utreda och analysera tillbud och olyckor. Varje utredning där vi skapar lärande och förbättrande åtgärder gör att vi tar oss närmare nollvisionen.  

Under kursdagarna får du träffa våra ämnesexperter och tillika kursledare som lär ut vår strukturerade metod Händelseutredning utifrån ett MTO-perspektiv. Metoden hjälper dig att utföra och/eller leda utredningar med hög kvalitet och skapa lärande i din organisation framåt. I kursavgiften ingår 6 månaders fri licens av vårt händelseutredningsverktyg LeaP som utgör ett stöd för att analysera och komma fram till rätt säkerhetshöjande åtgärder. Under våra öppna kurser ges stora möjligheter till erfarenhetsutbyte mellan olika branscher vilket är uppskattat av våra kursdeltagare. 

Platser kvar! Göteborg 24-26 september, Tobias Iseland och Gustav Persson.

Platser kvar! Stockholm 12-14 november, Sara Petterson och Olivia Gustafsson.

Boka din plats här! | Händelseutredning utifrån ett MTO-perspektiv

Mer om LeaP

 

 

MTO Säkerhet erbjuder stöd i utredningar 
Vi på MTO Säkerhet hjälper ett flertal branscher att utreda händelser och olyckor. Vi
har en mångårig erfarenhet från ett flertal säkerhetskritiska branscher och ser en stor kundnytta i att på dessa utbildningar samla olika verksamheter och roller som kommer i kontakt med utredningsarbetet. Vi har uppdragsgivare inom exempelvis kärnkraft, gruvindustri, luftfart, järnväg, spårtrafik, vägtrafik, sjöfart, brand- och utrymning och sjukvård. Tveka inte att kontakta oss om du vill höra mer hur vi kan hjälpa till inom utredningsarbetet. 

Branschbredd MTO Säkerhet

Här presenterar vi några av våra referensuppdrag